Termékek Menü
70-452-1043

Mobiltelefon tartók

Egyedi lézervágott mobiltelefon tartók igény szerint gravírozott vagy vágott felirattal!
Kényelmesen tárolhatjuk rajtu mobilunkat, kialakításuk végett a mobil töltő is egyszerűen csatlakoztatható!
Rendezés:
Nézet:
Raktáron

Egyedi lézervágott lovas mobiltelefon tartó.
Kényelmesen tárolhatjuk rajta mobilunkat, kialakítása végett a mobil töltő is egyszerűen csatlakoztatható!

2.800 Ft
Raktáron

Lézervágott rózsás mobiltelefon tartó mely még személyre szólóbb lehet akár egy név rágravírozásával! Kényelmesen tárolhatjuk rajta mobilunkat, kialakítása végett a mobil töltő is egyszerűen csatlakoztatható! Kitűnő ajándék ötlet is egyben:)

2.800 Ft
Raktáron

Lézervágott cicás mobiltelefon tartó mely még egyedibb lehet egy név rágravírozásával! Kényelmesen tárolhatjuk rajta mobilunkat, kialakítása végett a mobil töltő is egyszerűen csatlakoztatható! Kitűnő ajándék ötlet is egyben:)

3.000 Ft
Raktáron

Lézervágott rózsás mobiltelefon tartó LOVE felirattal! Kényelmesen tárolhatjuk rajta mobilunkat, kialakítása végett a mobil töltő is egyszerűen csatlakoztatható! Kitűnő ajándék ötlet is egyben:)

3.000 Ft
Raktáron

Lézervágott margarétás mobiltelefon tartó HOME felirat! Kényelmesen tárolhatjuk rajta mobilunkat, kialakítása végett a mobil töltő is egyszerűen csatlakoztatható! Kitűnő ajándék ötlet is egyben:)

3.000 Ft
Raktáron

Lézervágott tulipános mobiltelefon tartó MOM felirattal! Kényelmesen tárolhatjuk rajta mobilunkat, kialakítása végett a mobil töltő is egyszerűen csatlakoztatható! Kitűnő ajándék ötlet is egyben:)

3.000 Ft
Raktáron

Egyedi mintázattal ellátott lézervágott tablet tartó.

4.000 Ft
Raktáron

Egyedi mintázattal ellátott lézervágott mobiltelefon tartó.

3.500 Ft
Raktáron

Lézervágott lovas mobiltelefon tartó mely még egyedibb lehet egy név rágravírozásával! Kényelmesen tárolhatjuk rajta mobilunkat, kialakítása végett a mobil töltő is egyszerűen csatlakoztatható! Kitűnő ajándék ötlet is egyben:)

3.000 Ft
Raktáron

Lézervágott tulipános mobiltelefon tartó mely még egyedibb lehet egy név rágravírozásával! Kényelmesen tárolhatjuk rajta mobilunkat, kialakítása végett a mobil töltő is egyszerűen csatlakoztatható! Kitűnő ajándék ötlet is egyben:)

3.000 Ft